Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Sjåførinformasjon | My Arval

My Arval Mobile

Målet er å gi deg de beste verktøyene for egenomsorg for å gjøre ditt liv lettere. Derfor har vi My Arval Mobile. Du kan ta vare på leiebilen din enkelt og raskt og få maksimalt nivå av tilpasning og intuitive funksjoner.

Du har enkel tilgang til kjøretøydataene dine og klare instruksjoner på slutten av kontrakten. Tjenestene som er inkludert i kontrakten er et trykk unna. Appen er intuitiv, dynamisk og enkel å bruke, og tilbyr funksjoner som er skreddersydd for dine mobilitetsbehov: respons, tidsbesparelse og optimalisert organisering.

På et øyeblikk kan My Arval gi deg:

  • direkte tilgang til alle viktige kjøretøydokumenter

  • dine nærmeste servicepartnere og bestillingsalternativer

  • lagring av alle meldinger og dokumenter som du mottar fra oss

  • statistikken din

  • direkte kontakt med Arval via e-post, telefon eller chat

Appen oppdateres regelmessig for å legge til flere funksjoner slik at vi kan forbedre opplevelsene dine.

My Arval Mobile er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere og er enkel å finne i butikkene.


App Store


Google Play

MITT KJØRETØY

Hele spekteret av praktisk informasjon om bilen, inkludertmodell, registreringsnummer, drivstofforbruk, sluttdato for kontrakt,returprosedyre for kjøretøy osv. Dessuten gir denne deleninformasjon om det bestilte kjøretøyet og tidligere kjøretøy.

MINE REISER

Alle kjøretøydata samlet i en app. Hvis du bruker Arval Active Linkeller Arval Mobility Link, vil du ha tilgang via My Arval Mobile.

MINE KJØRETØYDOKUMENTER

Øyeblikkelig tilgjengelighet til kjøretøydokumentasjon; grønt kortog autorisasjon. I tillegg til det, har du muligheten til å legge til andredokumenter, som førerkort eller kjøretøyets registreringsskilt.

MINE TJENESTER

En påminnelse om alle tjenestene som inngår i kontrakten (forsikring, vedlikehold og veihjelp),den komplette listen over servicepartnere og direkte tilgang til Arval-support hvis du trenger det.Bestill en tjeneste direkte eller rapporter om en skade herfra.

RUNDT MEG

Geolokalisering i sanntid og søkefunksjon for nærmeste Arval servicepartnere over heletjenestespekteret, fra vedlikehold og karosserireparasjon til dekk og mye mer.

My Arval

"My Arval" er ditt personlige digitale miljø.Alt som er på "My Arval Mobile" er også tilgjengelig på denne plattformen.En viktig forskjell er listen over valg av kjøretøy.Via valglisten på "My Arval" kan du enkelt velgekjøretøyet som du foretrekker ogberegne ditt eget bidrag.