Internasjonalt

Element-Arval Global Alliance: din globale flåteløsning

Gjennom Element-Arval Global Alliance kan vi utvide den globale rekkevidden vår og hjelpe deg med å samstemme behovene med den eksisterende, globale flåten din.

 

Element-Arval Global Alliance administrerer mer enn 4 millioner kjøretøy i 55 land og er verdensledende innen flåtestyring. Vi har erfaring, kompetanse og ressurser for å støtte strategien din på alle kontinenter. Ved å samarbeide med viktige internasjonale partnere, bilprodusenter og leverandører, kan du konsolidere flere lokale flåtetjenester i én, global kontrakt.

  • UTVIDET GLOBAL DEKNING

    Vi har erfaring, kompetanse og ressurser for å støtte strategien din på alle kontinenter takket være tilstedeværelsen i over 55 land. Vår globale tilstedeværelse i tillegg til de viktige internasjonale partnerskapene våre, gjør at kundene kan dra nytte av de beste produktene og tjenestene.

  • EKSPERTRÅDGIVNING HVOR ENN DU ER

    Dedikerte eksperter er alltid tilgjengelige på et språk du snakker, for å levere strategisk innsikt og data på proaktivt vis.. Ditt ene kontaktpunkt med bedriften vår gjør at du kan redusere de totale eierkostnadene (TCO) og administrere kjøretøyene på sentralt vis.

  • DIGITALE VERKTØY

    Gjennom alliansen kan du få tilgang til globale flåtedata og KPI-sammenligninger. Den komplette serien vår av digitale verktøy, inkludert den integrerte flåteløsningen, gir deg tilgang til data fra alle avdelingene dine, slik at flåtestrategien din gir de forventede, målbare resultatene.

Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor Arval?

Stol på oss

Kraften til en global partner med over 30 års leasingerfaring, ved din side

Bli vår partner

Vårt ekspertteam hjelper deg å finne det beste utifra dine behov

Vi er her for deg

Vi er her når du trenger oss - digitalt eller personlig

Du beholder kontrollen, vi håndterer alt annet

Vi gjør hele prosessen enkel