Global flåte

Globale flåteløsninger: Arval International Business Office

Arvals International Business Office (IBO) er en unik, dedikert sentralisert organisasjon for internasjonale selskaper. Du kan få tilgang til, forhandle og implementere din globale flåtestrategi gjennom ett enkelt kontaktpunkt for alle land, inkludert lokale tilpasninger. Uansett hvor du er kan vi gi deg råd om løsninger, med global ekspertise og en forpliktelse til kvalitet.


Global fleet KPI.png

 

Arvals dedikerte Internasjonal Business Office (IBO)-team hjelper multinasjonale organisasjoner med  leasingbehov på tvers av landegrenser. Vårt tilbud har som mål å forenkle den internasjonale flåtestyringen med én global avtale, konsistente tjenester i alle land, og et internasjonalt rapporteringsverktøy «My Fleet Trends». Tjenesten vår gir deg muligheten til å analysere din flåtes KPI globalt eller lokalt:  den gir deg tilgang til tre års historikk og samlede data på ett sted.

  • Global rådgivning og ekspertise

    Global rådgivning og ekspertise matches  med lokal støtte for løpende optimalisering. Våre grensekryssende IBO-team utnytter en global avtale sammen med deg, noe som betyr en enkel og direkte kommunikasjon. Ett team for å forenkle alt om din internasjonale flåte.

  • Global rapportering

    Global rapportering med flere språk og og valutaer muliggjør automatisk deling av viktige datapunkter (flåte, forbruk, bruk, utslipp) med ditt globale team. Dette gir oss muligheten til å skalere  flåtepolitikk, praksis og ønskede tjenester med en rådgivende tilnærming for å møte din globale behov.

  • Element-Arval Global Alliance

    Element-Arval Global Alliency kan utvide din globale rekkevidde og hjelpe deg til å harmonisere  din eksisterende globale flåte – med mer enn tre millioner kjøretøyer i over 50 land, kan du konsolidere flere lokale flåtetjenester i én, global kontrakt.

Våre SMaRT-tilnærming – en overgang til en grønnere flåte og alternative mobiliteter

Ditt globale flåtehåndteringsmål inkluderer et kompleks nett av total eierkostnad, utslipp, sjåførtilfredshet og mål for bedriftens samfunnsansvar. Vår bærekraftig mobilitet og ansvarsmål-prosess (SMaRT) kan hjelpe deg med å optimalisere den globale ytelsen i hvert av disse tiltakene. Med din bærekraftige ambisjon som utgangspunkt, råder vi deg, steg-for-steg, på veienmot å oppnå overgangen til en grønnere flåte og alternativ mobilitet.


Ditt dedikerte kundeteam

Vår kundeteamstruktur gir deg et dedikert team av eksperter som fungerer som ditt eget «mini leasing-selskap». Du vet alltid hvem du skal kontakte: din egen kundeansvarlig, innkjøpsspesialist, dekkspesialist, forsikringsspesialist og sjåførservice. Du mottar kontinuitet i tjenesten, med et enkelt team som kjenner historien til flåten din.

Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor velge operasjonell leasing med Arval?

Kun ett kontaktpunkt som kjenner din bedrift godt

Din dedikerte Account Manager er her for deg

Kontoteamet sørger for at alt går knirkefritt

Våre eksperter håndterer alt som gjelder kjøretøyene dine

Flåtestyring som passer din bedrift

Effektiv flåtestyring med våre eksperter

Vi tar vare på flåten din, du har kontrollen

Du outsourcer bekymringer og administrasjon av dine firmabiler