Ledelse av flåten

Bli en Arvalpartner

Arval er et av de største fullservice-leasingselskapene i verden, støttet av BNP Paribas. For å dekke 29 nasjoner og betjene mer enn 1,3 millioner kjøretøy, er vi avhengige av et sterkt nettverk med forretnings- og servicepartnere, og bilbransjen. Vi prøver å støtte kundene våre med omhu, ekspertise og servicekvalitet. Ved å bli en Arval-partner, forplikter du deg til disse verdiene. Sammen kan vi skape et vinnertilbud.

SAMARBEID MED ARVAL

Firmapartnere

Firmapartnere

Utvid nettverket vårt, øk inntektene dine. Bli en som introduserer til Arval.

Som en Arval forretningspartner kan du introdusere oss til potensielle nye bedriftsklienter. Du kan være en bilforhandler, meglernettverk, eller annet salgsteam, men i alle tilfeller deler du vårt engasjement til kvaliteten og lidenskapen for den beste kundetjeneste.

Les mer
Serviceleverandør

Serviceleverandør

Våre kunder og deres sjåfører mottar profesjonell tjeneste fra deg, som vår foretrukne leverandør. Et partnerskap der alle vinner.

Vårt nettverk av tjenestepartnere sikrer at våre kunders kjøretøy er trygge og godt vedlikeholdt på veien. Dine tjenester kan omfatte veihjelp, service, vedlikehold og reparasjon. Vi blir enige om vilkårene der alle vinner: du som tjenestepartneren vår, så vel som våre kunder og deres sjåfører.

Les mer
Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor bli en partner?

partners

Vi bryr oss

Du kan stole på at du og dine kunder er i gode hender

Ekspertise

Vårt ekspertteam tar vare på dine behov og dine kunders behov

Høy kvalitet

Vi streber etter å tilby kundene best mulig service

Enkelt for alle parter

Tydelige prosedyrer slik at alle involverte vet hvor de står