Siste nytt fra Arval

Siste nytt

om Arval
{label}
{value}
Theme
Category
Aktive filtre
Arval lanserer månedsleasing

Arval lanserer månedsleasing og egen bruktbilportal i Norge

Bemanningen økte med nær 50 prosent, og nysalget ble doblet i fjor. Nå går Arval inn i et nytt segment i det norske bilmarkedet.

Tor 04/05/23
Resultados Arval Q1 2022
Pressemelding

ARVAL MED 8.3%* I LEASET FLÅTEVEKST I 2022 I ET UTFORDRENDE MARKED

Spesialisert på fullservice billeasing og nye bærekraftige mobilitetsløsninger, viderefører Arval den produktive og positive dynamikken, i 2022, fra tidligere år til tross for et utfordrende marked.

Tor 09/02/23
taxe-vehicules-societes-tvs

Hva koster firmabilen deg i 2023?

Den særskilte rabatten for elbiler i firmabilbeskatningen oppheves. Elbiler blir dermed likestilt med tradisjonelle biler i firmabilbeskatningen.

Tir 10/01/23
Norge i tet på elektriske varebiler
Arval nyheter

Norge fremdeles med klar toppnotering. Europa har startet innhentingen

Arval Mobility Observatory Norge har publisert sitt flåte- og mobilitetsbarometer for 2022. Barometeret viser at Norge er et foregangsland når det gjelder bruken av elektriske varebiler.

Tir 24/05/22
Barometer background 2022
Pressemelding

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY HAR PUBLISERT SITT FLÅTE- & MOBILITETSBAROMETER FOR 2022

Arval Mobility Observatory, en bransjeekspert på registrering og prognoser av mobilitetstrender, har publisert de ferskeste resultatene for Norge.

Man 09/05/22
Arval Active Link blir Arval Connect
Arval nyheter

ARVAL LANSERER ARVAL CONNECT

I dag har mangel på mellomledere og inflasjonspress en direkte innvirkning på selskaper. Samtidig blir bedrifters samfunnsansvar (CSR) stadig viktigere, og bedrifter blir mer og mer bevisst på sitt ansvar i forhold til å akselerere energiomstillingen. Mer enn noen gang er kontroll på kostnader og å opptre formålstjenlig i miljøspørsmål, nøkkelprioriteringer. For å møte kundenes behov har Arval fornyet Arval Active Link, vårt eksisterende tilbud for tilkoblede tjenester, og lanserer nå Arval Connect.

Tir 29/03/22
1 elbil 1 platet tre
Arval nyheter

ARVAL LANSERER ET AMBISIØST INTERNASJONALT PROSJEKT: 1 ELEKTRIFISERT KJØRETØY = 1 TRE

Arval er i rett posisjon til å drive positive endringer mot bærekraftig mobilitet og delta aktivt i å håndtere klimaendringer. Arvals internasjonale prosjekt for biologisk mangfold er en utmerket mulighet til å ta grep for å beskytte skogene, forplikte seg til bevaring av biologisk mangfold og bekjempe avskoging, samtidig som det fremmer bruk av elbiler.

Man 21/03/22
Bilfinansiering: Doblet i fjor
Pressemelding

Bilfinansiering: Doblet i fjor – dette er ambisjonen i år

Etter fire år på det norske markedet er Arval i rute med vekstplanene. Dette sier vår kommeriselle direktør, Stian Eriksen, om veien videre.

Fre 25/02/22