SKJEMA FOR DATABESKYTTELSE

PERSONVERNSKJEMA

Arval tar sine forpliktelser som behandlingsansvarlig svært alvorlig. Arval har plikt til å vise aktsomhet når det gjelder personopplysningene som selskapet behandler.

Vi tilbyr ulike alternativer for deg for å utøve rettighetene dine i henhold til personopplysningsforordningen og relevante nasjonale databeskyttelseslover:

Hvis du har en konto på My Arval eller en annen app som My Arval Mobile, har du tilgang til dine personlige data som spares av Arval.Her har du har muligheten til å endre noen av disse dataene direkte. Du kan også kontakte din kontaktperson hos Arval.
Vi oppfordrer deg til å fylle ut forespørselsskjemaet nedenfor. Ved å gjøre det hjelper du Arval med å kunne behandle forespørselen din mer nøyaktig.

Avhengig av emnet vil vi gjøre vårt beste for å svare deg så snart som mulig og senest 30 dager etter forespørselen din. I løpet av denne perioden kan Arval kontakte deg for å be om ytterligere identifikasjonsinformasjon eller for å få ytterligere avklaring angående forespørselen din. Skulle vi støte på utfordringer med å svare deg i tide på grunn av spesifikke tekniske årsaker, vil vi holde deg informert.

I mellomtiden kan du lese «Arvals personvernerklæring» på nettsiden vår.

Vi har en genuin interesse i å beskytte dataene dine.

Med vennlig hilsen

Arval AS

SKJEMA FOR DATABESKYTTE

MINE IDENTIFIKASJONSOPPLYSNINGER

KONTAKTOPPLYSNINGER

E-POSTADRESSE
TELEFONNUMMER
POSTADRESSE

MIN FORESPØRSEL

JEG ØNSKER Å UTØVE FØLGENDE RETTIGHETER
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google personvernspolitikk og vilkår av tjeneste som gjelder.