Internasjonalt

Internasjonal tilstedeværelse

Arval ble grunnlagt i 1989 og er heleid av BNP Paribas. Bedriften spesialiserer seg på Full Service Leasing av kjøretøy. Arval tilbyr sine kunder – store internasjonale selskaper, små og mellomstore bedrifter (SMB) og fagpersoner – skreddersydde løsninger som optimaliserer de ansattes mobilitet og outsourcer risikoen som er forbundet med flåtestyring. Nylig utvidet Arval sine kundesegmenter til enkeltpersoner. Ekspertråd og servicekvalitet, som er grunnlaget for Arvals kundeløfte, ytes i 30 land av ca. 7 500 ansatte. Arvals totale leasingflåte utgjør 1,5 millioner kjøretøy over hele verden (desember 2021).

kart

Arval er én av grunnleggerne av Element-Arval Global Alliance, den eldste strategiske alliansen i flåtestyringsindustrien, som er verdensledende med 3 millioner kjøretøy i 53 land i hele Nord-Amerika, Latin-Amerika, EMEA og Asia-Stillehavet. Alle medlemmene av Element-Arval Global Alliance har en ledende posisjon i sine respektive land.

Sammen med de internasjonale partnerne våre tilbyr vi samstemte leasingprodukter og tjenester for firmabiler med tilpasningen som trengs for å oppfylle lokale forskrifter og markedsforhold.

For å finne ut mer om vår tilstedeværelse i ditt land, region eller kontinent kan du ta en titt på det interaktive kartet ditt.

Hvorfor Arval?

Stol på oss

Kraften til en global partner med over 30 års leasingerfaring, ved din side

Bli vår partner

Vårt ekspertteam hjelper deg å finne det beste utifra dine behov

Vi er her for deg

Vi er her når du trenger oss - digitalt eller personlig

Du beholder kontrollen, vi håndterer alt annet

Vi gjør hele prosessen enkel