Mobilitet

Om Arval

Arval har spesialisert seg på fullservice billeasing og nye mobilitetsløsninger, og leaser ut ca. 1,7 millioner kjøretøy (januar 2024). Hver dag tilbyr 8 400 Arval-ansatte i 29 land fleksible løsninger for å sikre kundene våre sømløse og bærekraftige reiser. Vår kundebase består av alt fra store internasjonale bedriftsgrupper til mindre selskaper og individuelle privatkunder.

Arval er én av grunnleggerne av Element-Arval Global Alliance, den eldste strategiske alliansen i flåtestyringsindustrien, som er verdensledende med 4,4 millioner kjøretøy i 56 land. Arval ble grunnlagt i 1989 (etablert i Norge i 2018) og er heleid av BNP Paribas. Arval er posisjonert innenfor konsernets divisjon Commercial, Personal Banking & Services.

 • OM OSS

  Arval AS ble opprettet i 2018, og er i dag Norges raskest voksende billeasingselskap. 

  Per mars 2023, er vi 32 ansatte på kontoret i Nydalen, Oslo. 

 • ARVALS MÅL

  Målet vårt er å levere praktiske, effektive og fleksible bilbruksløsninger til enkeltpersoner og selskaper i alle størrelser.

 • ARVALS LØFTE

  Hver eneste dag, gjør vi i Arval vårt ytterste for å gi våre kunder og deres sjåfører tilfredsstillende råd og utmerket service. I tillegg sørger vi for å ta godt være på kjøretøyene som leases ut til deg og ditt team. 

 • PRODUKTENE OG TJENESTENE VÅRE

  Arvals skreddersydde løsninger sørger for at du kan fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av bilflåten. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester til leasing innen følgende områder:

  Langtidsleie – også kjent som bilutleie eller bedriftsleie – er en problemfri måte å leie firmabiler og varebiler på i 2, 3, 4 eller 5 år. Dette vil være ideelt for næringsdrivende som kjører langt eller som ønsker å tilby sine ansatte noen goder.

  Månedsleie – enkel, fleksibel og konkurransedyktig tilgang til kjøretøy i en periode på 1 til 24 måneder. Perfekt for å dekke sesongbasert etterspørsel, prøvetid, tidsbegrensede kontrakter eller som et leiekjøretøy før en kontrakt trer i kraft.

Hvorfor Arval?

Stol på oss

Kraften til en global partner med over 30 års leasingerfaring, ved din side

Bli vår partner

Vårt ekspertteam hjelper deg å finne det beste utifra dine behov

Vi er her for deg

Vi er her når du trenger oss - digitalt eller personlig

Du beholder kontrollen, vi håndterer alt annet

Vi gjør hele prosessen enkel