Arvals beskrivelse

Om Arval

Arval ble grunnlagt i 1989 og er heleid av BNP Paribas. Bedriften spesialiserer seg på Full Service leasing av kjøretøy. Arval tilbyr sine kunder – store internasjonale selskaper, små og mellomstore bedrifter (SMB) og fagpersoner – skreddersydde løsninger som optimaliserer de ansattes mobilitet og outsourcer risikoen som er forbundet med flåtestyring. Nylig utvidet Arval sine kundesegmenter for enkeltpersoner. Ekspertråd og servicekvalitet, som er grunnlaget for Arvals kundeløfte, ytes i 30 land av ca. 7 200 ansatte. Arvals totale leasingflåte utgjør 1 381 555 kjøretøy over hele verden (2020).

 • OM OSS

  Arval er én av grunnleggerne av Element-Arval Global Alliance, den eldste strategiske alliansen i flåtestyringsindustrien, som er verdensledende med 3 millioner kjøretøy i 50 land. Arval tilhører kjernevirksomheten i Retail Banking i BNP Paribas.

 • ARVALS MÅL

  Målet vårt er å levere praktiske, effektive og fleksible bilbruksløsninger til enkeltpersoner og selskaper i alle størrelser.

 • ARVALS LØFTE

  Hver dag hos Arval – takket være ekspertråd og rask og nøyaktig service – gjør vi alt vi kan for å tilfredsstille kundene og sjåførene og ta vare på kjøretøyene.

 • PRODUKTENE OG TJENESTENE VÅRE

  Arvals produkter og tjenester er skreddersydd for å muliggjøre suksess for våre kunder. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester til leasing innen følgende områder:

  Langtidsleie – også kjent som bilutleie eller bedriftsleie – er en problemfri måte å leie firmabiler og varebiler på i 2, 3, 4 eller 5 år. Det er ideelt for næringsdrivende som kjører langt eller for å gi fordeler til de ansatte.

  Midlertidig leie – enkel, fleksibel og konkurransedyktig tilgang til kjøretøy i en periode på 1 til 24 måneder. Perfekt for å dekke sesongmessig etterspørsel, prøvetid, tidsbegrensede kontrakter eller som et leiekjøretøy før kontrakt.

Hvorfor Arval?

Stol på oss

Kraften til en global partner med over 30 års leasingerfaring, ved din side

Bli vår partner

Vårt ekspertteam hjelper deg å finne det beste utifra dine behov

Vi er her for deg

Vi er her når du trenger oss - digitalt eller personlig

Du beholder kontrollen, vi håndterer alt annet

Vi gjør hele prosessen enkel