Servicesenter

Kundeteam: Et dedikert leasingselskap hvor du er i fokus

Kundehåndtering er kjernen i en eksepsjonell tjenesteleveranse. Vi sørger alltid for at vi jobber tettere med våre kunder enn andre aktører i markedet. Vår unike struktur tillater oss å utnytte alle fordelene ved å være en stor operatør samtidig som vi gir kundene våre fordelene av å forholde seg til et lite leasingselskap. Vi sørger for at samspillet vårt aldri mister det personlige preget.


Kundeteamet er organisert rundt deg og sjåførene dine. Du har et fast kontaktpunkt og et dedikert team av eksperter som administrerer flåten din. Kundeteamet inkluderer ansatte innenfor følgende områder:

  • Kundeansvarlig (Account Manager): Dette er din daglige kontakt. Personen deligerer forespørslene dine og sørger for at du får den støtten du trenger. Personens rolle er også å gi deg råd om valg av kjøretøy og tjenester.
  • Kjøp- og leveringspesialist Personen håndterer dine tilbud og forespørsler om nye kjøretøy. 
  • Vedlikeholds- og reparasjonsspesialist: Personen sørger for at alle biler følger et serviceprogram i forhold til garantier og eventuelle reklamasjoner.
  • Dekkspesialist:
  • Forsikrings- og ulykkehåndteringspesialist: Har en av dine ansatt vært utsatt for et uhell/ulykke bistår denne personen med support.
  • Kontraktspesialist:
  • Spesialist på kontraktavslutning:

Et kundeteam, ledet av kundeansvarlig, sørger for at du alltid er i fokus. En av våre Business Managers fungerer som din rådgiver og vil gi deg et strategisk perspektiv. Under periodiske møter tar han/hun for seg en oversikt over administrasjonen av kjøretøyene dine og gir deg råd om handlinger som bør iverksettes for å gjøre bilparken mer effektiv, bærekraftig og forenkle mobiliteten til sjåførene dine.

 

Arval kundeteam

 

Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor velge operasjonell leasing med Arval?

Kun ett kontaktpunkt som kjenner din bedrift godt

Din dedikerte Account Manager er her for deg

Kontoteamet sørger for at alt går knirkefritt

Våre eksperter håndterer alt som gjelder kjøretøyene dine

Flåtestyring som passer din bedrift

Effektiv flåtestyring med våre eksperter

Vi tar vare på flåten din, du har kontrollen

Du outsourcer bekymringer og administrasjon av dine firmabiler