Arval lanserer månedsleasing

Arval lanserer månedsleasing og egen bruktbilportal i Norge

Bedriftsleasing 4 May 2023

Tirsdag 2. mai 2023 publiserte Bilbransje24 en sak om at Arval lanserer månedsleasing og egen bruktbilportal i Norge. Teksten nedenfor er hentet fra denne artikkelen: 

 

- Etter å ha testet det litt i en periode lanserer vi nå månedsleasing for fullt på det norske markedet, forteller Stian Laurin Eriksen, kommersiell direktør i Arval AS.

- Fram til nå har vi i hovedsak jobbet med operasjonell leasing fra 25 måneder og oppover. Med det nye tilbudet går vi inn i et nytt og sterkt voksende marked. Månedsleie er et produkt som hatt kraftig vekst i Europa, så vi har stor tro på at dette over tid vil utgjøre en betydelig andel her også, fortsetter Eriksen.

Månedsleieproduktet omfatter både person- og varebiler, og alle drivlinjer. Bilen kan leveres «over natten», dersom den er på lager.

- Vi tilbyr i praksis et bilabonnement der kunden betaler en månedspris som inkluderer «alt», med unntak av drivstoff og bompenger. Avtalen kan tegnes for inntil 24 måneder, men kunden kan si opp når som helst, med en måneds varsel, forteller Eriksen.

Arval kjøper biler av alle merker. Finansieringsselskapet har ikke avtaler direkte med importører, og bilene kjøpes i hovedsak fra forhandlere.

 

Lanserer bruktbilportal

De første årene var antall tilbakeleverte biler naturlig lavt, men den siste tiden har volumet økt. Arval tar all restverdi på bilene og så langt er returbilene solgt til ulike oppkjøpere. Heretter vil Arval AS selv håndtere dette.

- Om ikke lenge lanserer vi «MotorTrade» i Norge. Det er en portal for salg av returbiler som er lik for alle markedene i Europa, sier Eriksen.

Navnet bør ikke forveksles med Mercedes-Benz-forhandleren Motor-Trade i Trondheim.

Portalen er en auksjonsplattform tilgjengelig for B2B bilsalg. Her skal «pent brukte» biler med bra dokumentasjon og takst legges ut fortløpende.

- Forhandlere må gjerne ta kontakt for å melde seg inn i plattformen, sier Eriksen.

 

 

Les mer Vis mindre