Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Pressemelding og siste nytt | Leasingselskapet Arval

Friday, February 14, 2020
2019: NOK ET VEKSTÅR FOR ARVAL

Arval spesialiserer seg på fullservice leasing av biler og nye mobilitetsløsninger. Takket være attraktive tjenester levert i 29 land av over 7 000 ansatte, overgikk Arval markedet i 2019 og er et av de raskest voksende leasingselskapene i verden. 2019 var et år med fantastisk vekst og økte markedsandeler for selskapet: Arval er nå markedsleder i de landene selskapet opererer i.

Tuesday, June 4, 2019
LAUNCH OF THE ARVAL MOBILITY OBSERVATORY

Corporate mobility is evolving rapidly and new solutions are developing fast. This is why the Corporate Vehicle Observatory becomes the Arval Mobility Observatory, providing independent, authoritative research to understand and anticipate changes affecting the world of mobility.

Friday, January 11, 2019
ALAIN VAN GROENENDAEL UTNEVNT SOM NY STYRELEDER OG KONSERNSJEF FOR ARVAL

Med 30 års erfaring tiltrer nå Alain Van Groenendael som styreleder og konsernsjef for det franske konsernet Arval, en spesialist på fullservice leasing av biler til bedriftsmarkedet.

Tuesday, August 28, 2018
BANEBRYTENDE SATSING PÅ FIRMA-ELBIL

- Avtalen om leveranse av 280 firma-elbiler til Coca-Cola European Partners Norge er den største firmabilkontrakten i Norge på leasing av elbil i privat sektor. Den er banebrytende også sammenlignet med andre land, sier Michael Benabdallah i Arval Norge.

Elbiler utgjør som kjent en betydelig andel av nybilsalget til privatpersoner i Norge, mens bedriftene har hengt noe etter i overgangen fra bensin og diesel. Coca-Cola European Partners Norge har nå meldt at de leaser 100 firma-elbiler med en gang og bytter ut resten av bilparken på 180 firmabiler innen to år.

Monday, June 25, 2018
ARVAL LANSERER SMaRT-METODIKK FOR BEDRIFTERS OVERGANG TIL MER MILJØVENNLIG BILFLÅTE

Arval, Europas ledende aktør innen billeasing til bedrifter, lanserer nå en ny metodikk for å hjelpe bedriftskundene med å bytte fra bensin- og dieselbiler til mer miljøvennlige alternativer.

- Dette er nytt i vår bransje. SMaRT-metodikken er en omfattende og systematisk prosess i fem faser for å hjelpe større bedrifter med klokest mulig overgang til elbiler, hybridbiler og til og med sykler, sier Michael Benabdallah, General Manager i Arval Norge.

Friday, June 15, 2018
RESULTATER FRA CVO FLÅTEBAROMETER 2018

Hovedfunn fra CVO-CSAs europeiske flåtebarometer 2018:

  • Økende fokus på el- og hybridbiler

  • Mål for samfunnsansvar blir gradvis integrert i flåtestrategiene

  • Betydelig interesse for mobilitetstjenester

  • Utvikling av telematikk, spesielt i store bedrifter