Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Billeasing løsninger | Leasingselskapet Arval

7 000 ANSATTE MED FOKUS PÅ MOBILITET

Arval har mer enn 7 000 ansatte i 29 land som arbeider med å betjene bilparken din – og styrer all risiko forbundet med det.

Arval*, som ble grunnlagt i 1989 og er heleid av BNP Paribas, spesialiserer seg på fullservice-leasing av kjøretøy. Selskapet tilbyr løsninger som er skreddersydd for å gi bedrifter en optimal bilpark. Kundene spenner fra enkeltmannsforetak, små og mellomstore bedrifter, til store, internasjonale selskaper. Arval tar også på seg all risiko forbundet med administrasjon av bilparken. Arval har mer enn 7 000 ansatte i de 29 landene selskapet har virksomhet. Per desember 2018 telte Arvals bilpark 1 193 910 kjøretøy på verdensbasis. Arval inngår i en verdensomspennende allianse med Element, Nord-Amerikas ledende selskap innen flåteadministrasjon.


* Arval er et datterselskap av BNP Paribas og inngår i konsernets kjernevirksomhet, Retail Banking. Retail Banking består av et verdensomspennende nettverk av personmarkedsbanker og spesialiserte finanstjenester og spiller en nøkkelrolle i konsernets internasjonale ekspansjon.

Vår misjon

Vår misjon er å gi et komplett leasingtilbud til alle virksomheter, uansett størrelse.

Vi holder oss til mottoet vårt; Arval gir deg ikke bare det du har bedt om, men det du alltid har ønsket deg. Fra første dag, for et kvart århundre siden, har det vært vårt oppdrag å tilby en tjeneste som er så komplett at kundene ikke trenger å vie administrasjonen av bilflåten en eneste tanke. Erfaring har lært oss at bedrifter trenger en flåteløsning som er 100% effektiv, transparent og presis. Vi leverer på alle punkter – og har som mål å yte enda mer der det er mulig.

Vårt løfte

Hver eneste dag vil vi i Arval vise at vi holder det vi lover og leverer enda mer, når det er mulig.

I kontrakten med Arval ligger et løfte fra dedikerte, profesjonelle og motiverte ansatte, som er glade for å kunne hjelpe deg og er opptatt av å gjøre jobben sin. Våre ansatte får grundig opplæring gjennom Arval Academy, regelmessig tilgang til tilbakemeldinger fra kunder og mulighet til å utvikle karrieren gjennom et bredt tilbud av stillinger i mange land.

Våre ansatte

Takket være kunnskapen fra Arval Academy og kundenes tilbakemeldinger, er Arvals ansatte godt forberedt og har pågangsmot og god kundeforståelse.

Våre ansatte er Arvals aller viktigste ressurs, og vi investerer mye i dem. Derfor kan vi være stolte av kvaliteten og ferdighetene til våre mer enn 6 400 ansatte, som er:

  • Velutdannede, med en gründerånd som motiverer til å tenke utenfor boksen og dele ideer
  • Opptatt av innovasjon, både på arbeidsplassen og i sin anvendelse av teknologi
  • Svært motiverte til å gjøre kunden fornøyd
  • Kvalitetsbevisste og opptatt av å løse utfordringer når de mottar klager


Derfor får de:

  • Regelmessige tilbakemeldinger om kundetilfredshet
  • Opplæring i Arval gjennom Arval Academy
  • Insentiver til å yte mer, gjennom jobbmobilitet og internasjonale karrieremuligheter

 

Våre ansatte gjør Arval til en flott arbeidsplass. De er ikke fornøyd før kunden er det, og jobber for å få kunden med i heiagjengen.

Arval World Maps

Arval subsidiaries
Element-Arval Global Alliance
Other countries
BÆREKRAFTRAPPORT 2015

Med signeringen av UN Global Compact i 2004, forpliktet vi oss til å innrette Arvals forretningsdrift og strategier etter Global Compacts ti prinsipper. Som Arvals konsernsjef Philippe Bismut, har sagt:

 

"Samfunnsansvar handler ikke bare om merkevare. Det er hjertet i virksomheten."

 

I vår årlige bærekraftrapport kan du lese om hvordan Arval setter de ti Global Compact-prinsippene ut i live. Klikk nedenfor for å lase ned den siste bærekraftrapporten.

LAST NED RAPPORTEN