Samfunnsansvar (CSR)

Arval, en ansvarlig og bærekraftig mobilitetspartner

I Arval tror vi på bærekraftig mobilitet – og vi etterstreber å gjøre det til en realitet for våre ansatte, våre kunder og samfunnet som helhet.

Begrepet mobilitet er sentralt for både vår virksomhet og mange av dagens største utfordringer, inkludert miljøvern, overbelastning og tilgjengelighet, fremtiden til byer og livskvalitet. Det er derfor vi plasserer det i hjertet av vårt samfunnsansvar, og støtter kundene våre på alle måter vi kan for å optimalisere mobilitetsmiksen deres for å lykkes i energiomstillingen.

Et langvarig engasjement

I dag er FNs bærekraftsmål kjernen i alt vi gjør. Vi fokuserer vår innsats på målene som ligger nærmest vår aktivitet, slik at vi kan være effektive i å bidra til en bedre fremtid for alle.

Dette er våre mål for selskapets samfunnsansvar (CSR): 

CSR strategi Norge

 

EcoVadis Gold 2022Arval rangert blant topp 2% av selskapene vurdert av EcoVadis i kategorien

I februar 2022 ble Arval belønnet med gull i kategorien EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR), og rangert blant topp 2% selskapene vurdert av EcoVadis i kategorien "Leie og leasing av motorkjøretøyer".

Med en økning på mer enn 300% på antall selskaper som blir vurdert i denne kategorien, er Arval stolte over å ha kunnet bekrefte sitt sterke engasjement for bærekraft og ansvar med en poengsum på 72/100.

Hvorfor Arval?

Stol på oss

Kraften til en global partner med over 30 års leasingerfaring, ved din side

Bli vår partner

Vårt ekspertteam hjelper deg å finne det beste utifra dine behov

Vi er her for deg

Vi er her når du trenger oss - digitalt eller personlig

Du beholder kontrollen, vi håndterer alt annet

Vi gjør hele prosessen enkel