Arval Active Link header

Arval Active Link: Data for beslutningstaking

Arval Active Link: Data for beslutningstaking

Arval Active Link er en omfattende løsning for å samle inn, analysere og evaluere flåtedataene dine. Vårt personvernsikrede system som er designet for å øke produktiviteten, forbedre sjåførens sikkerhet og fremme sosialt ansvar gir deg dataene du trenger for å ta beslutninger.

Arval Active Link kombinerer et intelligent kjøretøyovervåkingssystem med en digital plattform for mottak og analysering av data.

 • 1. Sjåfør tilkoblet, personvern sikret

  Vårt flåtedatasystem er bygget på de høyeste nivåene for personvern og kontroll. Alle komponentene i systemet kan slås på eller av, avhengig av behovene til  organisasjonen din. Forretnings- og privatreiser kan kvalifiseres automatisk eller manuelt. Alle data som overføres mellom innebygde enheter og servere  er selvsagt krypterte og ActiveLink overholder alle relevante databeskyttelsesregler. Stol på at Arval kan gi deg kontroll.

 • 2. Nakne fakta, enkel avgjørelse

  Brukere av Arval Active Link kan se en reduksjon på 10–20 % i drivstoffbruk og CO2-utslipp. Sjåførene vil være tryggere og vedlikeholdskostnadene vil synke. Med mulighet for aktiv kjørerute, kan flåteutnyttelsen øke med opp til 20 %. Og siden datatilførselen er sømløst integrert med Arval online-tjenester, reduseres også den administrative arbeidsmengden.

 • 3. Sanntidstidsdata, beslutningstaking når som helst

  Arval Aktive Link overvåker kontinuerlig flåten din – for effektivitet, sikkerhet og sosialt ansvar. Du kan velge å motta varsler om uvanlig aktivitet (som for eksempel fartsovertredelser), beskytte sjåførene dine og redusere risikoen. Og når det er tid for å ta beslutninger, produserer Arval Active Link nettplattform dashbord og detaljerte rapporter, med nøyaktig KPI-er relevante for flåten din. Gjennom en API kan du også integrere i tredjeparts flåtestyringssystemer (sjekk). Allsidig data er lett tilgjengelig.

   

 • 4. Hvordan fungerer det?

  AAL

   

Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor velge operasjonell leasing hos Arval?

Ett kontaktpunkt som kjenner ditt selskap godt

Din personlige Account Manager er her for deg

Account teamet sørger for at alt går på skinner

Våre eksperter hånterer alt som har med dine kjøretøy å gjøre

Flåtehåntering som passer ditt firma

Effektiv flåtehåntering med våre ekspterter

Vi tar vare på din flåte, du beholder kontrollen

You outsource the concern and routine of managing your company cars