Women with phone

For å kjøre fritt, gå til My Arval Driver

Oppdag My Arval Driver, din nye sjåførportal

MED MY ARVAL DRIVER BLIR MOBILITET FRIHET

Flytende, ergonomisk og enkel å bruke, det nye førerområdet gir deg mer autonomi i den daglige styringen av kjøretøyet ditt. Den følger deg fra å ta kontroll over kjøretøyet ditt, til å overvåke vedlikeholdsprosedyrene dine eller til og med planlegge avtaler.

 

 

SPAR TID OG FÅ SINNRO

  • Få enkel tilgang til informasjon relatert til kjøretøyet ditt, dets funksjoner og tjenestene knyttet til kjøretøykontrakten din.
  • Send inn et krav på nettet på få minutter og nyt rask behandling av krav.
  • Organiser avtaler for kjøretøyvedlikehold eller geolokaliser en garasje, en dekkreparatør eller en annen partner godkjent av Arval.
  • Finn alle svarene på spørsmål knyttet til daglig bruk og overvåking av kjøretøyet ditt i FAQ eller via telefon med de dedikerte Arval-teamene.
  • Og på slutten av kontrakten, be om et tilbud hvis du ønsker å kjøpe tilbake kjøretøyet til deg selv eller en du er glad i.
Left column
truck ride in the road
Right column

SPOR DIN KJØRETØYBESTILLING

Som sjåfør, ved nytt kjøretøy eller en fornyelse, kan du nå følge fremdriften av din bestilling, fra bekreftelse til levering av kjøretøyet ditt.

Du vil også finne informasjon om kontrakten din (ordrenummer, varighet, kjørelengde, status) og kjøretøyet ditt (modellår, antall dører, type drivstoff osv.).

Sjekk din estimerte leveringsdato i dag!

*