Woman smiling with coffee

Ta kontakt med vårt kundeteam

Vårt dedikerte kundeteam er ditt hovedkontaktpunkt hos Arval. Vi støtter deg gjennom hele kontraktens levetid for å sikre din daglige mobilitet.

Hvor ofte utføres service på kjøretøyet mitt? Hva skal jeg gjøre hvis mine dokumenter og avtaler forsvinner? Det lyser på dashbordet i bilen, hva gjør jeg?

Du kan når som helst stille spørsmål om kjøretøyet ditt eller tilhørende tjenester (vedlikehold, reparasjoner, veihjelp, drivstoffkort, returnering etc.) samt om forsikringen hos Arval.

Vi er her for å svare og spare deg for tid. Vårt team av spesialister gir deg råd og leder deg til de riktige kontaktene.

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Left column
CALLING MAN
Right column

Kontakt oss

VI HAR ÅPENT MANDAG TIL TORSDAG FRA KL 08.00-17.00, OG FREDAGER FRA KL. 08.00 TIL KL. 16.00.

RING OSS PÅ 23 00 70 70

Ved ulykke eller havari blir du tatt hånd om 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Takket være den dedikerte plassen My Arval, kan du få tilgang til kontraktsinformasjonen din svært enkelt og mange tjenester (oppfølging av bestillingen din, tilgang til vårt kundeteam, erklæringskrav, oversikt over godkjente verksteder, etc. ).

Du kan også finne tilleggsinformasjon under våre ofte stilte spørsmål.

 • REGELMESSIG VEDLIKEHOLD AV KJØRETØYET DITT

  Du identifiserer ved ett klikk på det autoriserte verkstedet nærmest deg. Overhalinger og reparasjoner utføres av vårt nettverk av anbefalte leverandører. Vi garanterer raske responstider.

 • TILGANG TIL 24/7 SUPPORT

  Har du et problem med kjøretøyet ditt?
  Kontakt oss, vi vil hjelpe deg med å organisere reisen din så snart som mulig (levering av et erstatningskjøretøy i tilfelle immobilisering).

 • DIN SIKKERHET

  Sørg for din sikkerhet på dine daglige reiser med en dedikert skadebehandlingstjeneste: et ekspertteam vil ta seg av erklæringen om kravet, oppfølgingen av reparasjonene, guider deg til godkjente karosseriverksteder.

 • MØTER DINE MOBILITETSBEHOV

  Vi gir deg tilleggstjenester for å forenkle din administrative hverdag: drivstoffkort, on-demand-tjenester (vask, transport, desinfisering), ny utstedelse av registreringsdokumenter for kjøretøy ved utenlandsreise, tilbud om korttidsleie, tilbakekjøp av kjøretøy.