Woman smile in car give key

Finn et verksted med bare ett klikk

OPPDAG ARVALS VERKSTEDSNETTVERK, GODKJENTE OG FORETRUKNE PARTNERE, SAMT VÅRT KVALITETSLØFTE FOR ALLE ETTERSALGSAVTALER.

Teknologi, innovasjon, fokus på miljøet, presisjon og kvalitet... Vi tar vare på våre kunder, våre sjåfører og deres kjøretøy, og garanterer dermed komfort og mobilitet. Kjør med selvtillit!

ET NETTVERK AV PÅLISTEDE EKSPERTER TIL DIN TJENESTE

Arvals partnersentre er nøye utvalgt i henhold til mer enn 130 kriterier, og tilbyr en optimal kundeopplevelse på alle måter. Å gjøre kjøretøyvedlikehold til et privilegert øyeblikk i tjenesten for komfort og mobilitet.

Arval Center

Våre partnersentre har etikettene "Arval Center" eller "Arval Premium Center", noe som gjør det enkelt å identifisere dem. Takket være vårt geolokaliseringsverktøy kan du identifisere dem med bare ett klikk.

 

 

Arval premium center

 

Etikettene har sin egen visuelle identitet som lar deg vite umiddelbart om senteret er medlem av fortrinnsnettverket. Registrerte modeller bruker de fargene til Arval-merket for å skape et kjent og lett gjenkjennelig univers.

SPESIALISTER SOM KAN UTFØRE ULIKE INTERVENSJONER UANSETT MOTORTYPE

Left column
Garage man work explain to his boss
Right column
  • De er i stand til å jobbe på alle typer kjøretøy: Termisk, elektrisk, hybrid og på alle typer reprasjoner.
  • De har det tekniske utstyret for å garantere rask gjennomføring av kvalitetstjenester.
  • Tjenesteleverandørene er nøye utvalgt for deres ekspertise, deres allsidige ferdigheter og deres samsvar med miljøstandarder.

Uansett hvor du er, er vi ved din side for å hjelpe deg og spare tid. I My Arval finner du våre godkjente verksteder. Du leverer kjøretøyet ditt til utvalgt verksted, vi tar oss av resten, ingen forhåndskostnader er nødvendig.