Woman smiling with coffee

Ta kontakt med Driver Experience-avdelingen

Vår dedikerte Driver Experience-tjeneste er ditt hovedkontaktpunkt med Arval. Vi støtter deg gjennom hele kontraktens levetid for å sikre din daglige mobilitet.

Hvor ofte utføres service på kjøretøyet mitt? Hva skal jeg gjøre ved tap av papirer? Et lys på dashbordet på bilen din?

Du kan når som helst stille spørsmål om kjøretøyet ditt eller tjenestene som er tatt ut (vedlikehold, reparasjoner, assistanse, drivstoffkort, on-demand-tjenester, retur) samt om forsikringsproduktet ditt hos Arval.

Vi er ved din side for å svare på dem og spare deg for tid. Vårt team av spesialister gir deg råd og leder deg til de riktige kontaktene.

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Left column
CALLING MAN
Right column

Kontakt oss

VI HAR ÅPENT MANDAG TIL TORSDAG FRA KL 08.00-18.00, OG FREDAGER FRA KL. 08.00 TIL KL. 16.00.

RING OSS PÅ 23 00 70 70

Ved en ulykke eller havari blir du tatt hånd om 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Og takket være den dedikerte plassen My Arval Driver, kan du få tilgang til kontraktsinformasjonen din veldig enkelt og mange tjenester uavhengig (oppfølging av bestillingen din, tilgang til vår Driver Experience-tjeneste, erklæringskrav, geolokalisering av godkjente verksteder, etc. ).

Du kan også finne tilleggsinformasjon i våre vanlige spørsmål.

 • REGELMESSIG VEDLIKEHOLD AV KJØRETØYET DITT

  Du identifiserer med ett klikk den autoriserte verkstedet nærmest deg. Overhalinger og reparasjoner utføres av vårt nettverk av refererte partnere. Vi garanterer raske responstider.

 • TILGANG TIL 24/7 SUPPORT

  Har du et problem med kjøretøyet ditt?
  Kontakt oss, vi vil hjelpe deg med å organisere reisen din så snart som mulig (levering av et erstatningskjøretøy i tilfelle immobilisering).

 • DIN SIKKERHET

  Sørg for din sikkerhet på dine daglige reiser med en dedikert skadebehandlingstjeneste: et ekspertteam vil ta seg av erklæringen om kravet, oppfølgingen av reparasjonene, orienteringen mot godkjente kroppsbyggere.

 • MØT DINE MOBILITETSBEHOV

  Vi gir deg tilleggstjenester for å forenkle din administrative administrasjon: drivstoffkort, on-demand-tjenester (vask, transport, desinfisering), ny utstedelse av registreringsdokumenter for kjøretøy ved utenlandsreise, tilbud om korttidsleie, tilbakekjøp av kjøretøy.