arval connect

Arval Connect: Elektronisk kjørebok inklusive datainnsamling for beslutningstaking

Arval Connect: Vår nye telematikkløsning

Arval Connect er vår nye telematikkløsning, som tilbyr deg flåteintelligensen du trenger for å redusere kostnadene, øke effektiviteten og forbedre sjåførens adferd.

Arval Connect (tidligere Arval Active Link) er en omfattende løsning for tilkoblede bilparker, for å samle inn, analysere og evaluere flåtedataene dine. Vårt system, med GDPR-kompatibelt design, gir deg dataen du trenger for å øke produktiviteten, forbedre sjåførens sikkerhet og fremme bedriftens samfunnsansvar (CSR). Arval Connect kombinerer et intelligent kjøretøyovervåkingssystem med en digital plattform for mottak og analysering av data.

Praktisk sett kan kunder med Arval Connect forvente:

Optimalisering av totalkostnad (TCO): For eksempel ved å identifisere måter å redusere drivstofforbruket på (inntil 16% besparelse på drivstofforbruk),

Forbedret sikkerhet og en mer bærekraftig bilflåte: Ved å tilby en personlig kjøreadferdsprofil og fremme trafikksikkerhet (opptil 25% ulykkesreduksjon), analysere elektrifiseringsmuligheter og redusere CO2-utslipp,

En mer effektiv arbeidsstyrke: Tilbyr muligheten til å tildele hasteoppdrag, optimalisere kjøretiden og lette skatteadministrasjonen (bomring, ferge, firma og varebilskatt).

Kunder får skreddersydd assistanse gjennom hele prosjektimplementeringen, og Arval sørger for at reisen mot tilkobling blir en suksess. Arval er forpliktet med en sterk og differensierende "fornøydhetsgaranti".

Kjørebok Arval Connect

 


Fant du ikke det du leter etter?
Si fra hvordan vi kan hjelpe deg så kontakter vi deg!

Hvorfor velge operasjonell leasing hos Arval?

Ett kontaktpunkt som kjenner ditt selskap godt

Din personlige Account Manager er her for deg

Account teamet sørger for at alt går på skinner

Våre eksperter hånterer alt som har med dine kjøretøy å gjøre

Flåtehåntering som passer ditt firma

Effektiv flåtehåntering med våre ekspterter

Vi tar vare på din flåte, du beholder kontrollen

You outsource the concern and routine of managing your company cars