Arval Mobility Observatory

{label}
{value}

Søk
Theme
Category
Aktive filtre
Pressemelding

ARVAL MOBILITY OBSERVATORYS FLÅTE- OG MOBILITETSBAROMETER 2024

Flåte- og mobilitetsbarometeret 2024 avslører: Bedrifter har tro på en utvikling av flåten i fremtiden, elektrifisering av flåten vil fortsette, interessen for implementering av mobilitetsløsninger øker, og det forventes en vekst i bruk av data fra tilkoblede kjøretøy.

Tir 07/05/24
Barometer 2023

Arval Mobility Observatory: Nytt flåte- og mobilitetsbarometer for 2023

Til tross for at det globale klimaet er preget av usikkerhet og inflasjon, planlegger selskaper å følge planene sine om å øke bilflåten, med fokus på energiovergang, tilkoblede kjøretøy og nye mobilitets løsninger.

Tir 13/06/23
Barometer background 2022

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY HAR PUBLISERT SITT FLÅTE- & MOBILITETSBAROMETER FOR 2022

Arval Mobility Observatory, en bransjeekspert på registrering og prognoser av mobilitetstrender, har publisert de ferskeste resultatene for Norge.

Man 09/05/22
mobility press

Arval lanserer: Arval Mobility Consulting-modell

Arval Mobility Consulting lanseres som et nytt svar på raske endringer i selskapenes mobilitetsbehov. Lanseringen kommer som en oppdatering av Arvals vellykkede SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som ble lansert i 2018. Arval Mobility Consulting er en viktig del av Arval Beyond-strategien innen 360 ° Mobility-tilbudet, en fem-årig plan utformet slik at Arval kan bli bransjeleder innen bærekraftige mobilitetsløsninger.

Man 29/03/21