mobility press

Arval lanserer: Arval Mobility Consulting-modell

Arval Mobility Observatory 29 Mar 2021

Arval Mobility Consulting lanseres som et nytt svar på raske endringer i bedrifters mobilitetsbehov. Lanseringen kommer som en oppdatering av Arvals vellykkede SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som ble lansert i 2018. Arval Mobility Consulting er en viktig del av Arval Beyond - strategien innen 360 ° Mobility-tilbudet, en femårsplan designet for å gjøre det mulig for Arval å bli bransjeleder innen bærekraftige mobilitetsløsninger.

 

Denne nye tilnærmingen er utviklet som svar på en rekke nye trender, inkludert faktorer som delt bruk av sykler, biler og scootere, miljøspørsmål og veksten av Mobility as a Service (MaaS), som alle har akselerert i takt med COVID-19.

 

Arval Mobility Consulting er designet av Arval Consulting og dreier seg om en prosess i tre trinn. For det første definerer Arval Consultings team kundens ambisjoner om bærekraftig mobilitet, som også inkluderer potensiell privat mobilitet. Deretter analyseres de ansattes mobilitetsmønstre med data fra en mobilitetsanmeldelse for å forstå dagens situasjon. Til slutt, basert på kundens ambisjon og nåværende situasjon, designer Arval Consultings team den beste mobilitetsløsningen for hver type bruker, som kan omfatte biler, sykler, scootere og / eller samkjøring.

 

“Bedriftskundene våre står overfor nye utfordringer. En av dem er vurderingen av de ansattes mobilitetsbehov og forventninger. Pandemien har fullstendig endret mobiliteten til ansatte på jobben som privatperson. Arval Mobility Consulting er utviklet for å hjelpe bedriftskundene våre med å møte disse utfordringene. Det tilbyr en helhetlig tilnærming designet for å møte deres ambisjoner når det gjelder tilbud om mobilitet for ansatte, kommenterer Shams-Dine El Mouden, konsulentdirektør i Arval.

 

Bart Beckers, Chief Commercial Officer i Arval, sier: “Arval har utviklet seg fra et bilorientert selskap til et mobilitetsfirma. Alle våre bedriftskunder og deres ansatte, på alle områdene vi er representert, vil bli tilbudt de bærekraftige og toppmoderne mobilitetsalternativene de trenger, og Arval Mobility Consulting er en viktig faktor for å hjelpe våre kunder med å ta det riktige valget.

 

Arval Mobility Consulting lanseres i 11 land. Den er utviklet av Arval Consulting, som har utført mer enn 10.000 oppdrag knyttet til flåtestyring og bedriftsmobilitet siden lanseringen i 2008.

 

Arval Mobility Observatory, som jobber veldig tett med Arval Consulting, vil gi ut sitt årlige barometer for bedriftsmobilitet i april 2021 med globale resultater fra en undersøkelse utført i 20 land.

 

Om Arval:

Arval spesialiserer seg på fullservice leasing og nye mobilitetsløsninger og leide nesten 1,4 millioner biler globalt i slutten av desember 2020. Hver dag tilbyr mer enn 7200 ansatte i Arval i 30 land fleksible løsninger for å gjøre reiser sømløse og bærekraftige for sine kunder, og strekker seg fra store internasjonale organisasjoner til mindre selskaper og enkeltstående små bedrifter. Arval er medstifter og medlem av Element-Arval Global Alliance, en verdensledende innen flåtestyringsindustrien, med 3 millioner biler i 50 land. Arval ble grunnlagt i 1989 og er heleid av BNP Paribas. Innen BNP Paribas-gruppen er Arval en del av divisjonen Retail Banking & Services.
 

 Om BNP Paribas:

BNP Paribas er en ledende bank i Europa med internasjonal rekkevidde. Den har tilstedeværelse i 71 land og har nesten 199 000 ansatte, hvorav over 151 000 i Europa. Selskapet rangerer høyt i kjernevirksomheten; Innenlandske markeder og internasjonale finansielle tjenester (hvis banknettverk og finansielle tjenester for forbrukere er dekket av Retail Banking & Services) og Corporate & Institutional Banking, som betjener to typer kunder: bedriftskunder og institusjonelle investorer. BNP Paribas Group hjelper alle sine kunder (enkeltpersoner, foreninger, gründere, små og mellomstore selskaper, bedriftskunder og institusjoner) med å realisere sine prosjekter gjennom løsninger som spenner fra finansiering, investeringer, sparing og forsikringsdekning. I Europa har BNP Paribas Group fire hovedmarkeder (Belgia, Frankrike, Italia og Luxembourg), og BNP Paribas Personal Finance er markedsleder innen forbrukslån. BNP Paribas utvider nå sin integrerte forbrukertjenestemodell i Middelhavslandene, Tyrkia, Øst-Europa og et stort nettverk i den vestlige delen av USA. Selskapets tjenester innen Corporate & Institutional Banking og International Financial Services er blant de ledende i Europa og gjør sterke fremskritt i Amerika, og har også en raskt voksende og jevn virksomhet i Asia-Stillehavsområdet.

Les mer Vis mindre