Drivstoffkort, refusjon & lading

Drivstoffkort, refusjon & lading

Drivstoffkort

Dersom du har fått ett eller flere drivstoffkort med bilen din kan disse benyttes til å betale for  drivstoff, spylervæske, vindusviskere og vask av leasingkjøretøyet.

Hva gjør jeg dersom jeg har glemt koden til drivstoffkortet mitt?

Dersom Arval administrer dine drivstoffkort finner du kodene dine under «Drivstoffkort» i My Arval

Tap eller tyveri av kortet må meldes til arbeidsgiveren og Arval umiddelbart. Da kan Arval sperre det og skaffe et nytt kort.

Refusjon av drivstoffkostnader

Hvis arbeidsgiverens drivstoffkort ikke kan brukes, kan arbeidstakeren kreve refusjon for betalt drivstoff. Disse dokumentene får du tilsendt ved utlevering av kjøretøyet, samt mulig å be om via My Arval under «Be om dokumenter». Refusjonsforespørsler må sendes inn med dokumentasjon (kvitteringer) sammen med refusjonsskjemaet.

Ladebrikker/ladekort

Dessverre finnes det ikke i dag kun en ladebrikke eller betalingsløsning som fungerer på alle ladestasjoner. Arval har avtale med ulike ladeoperatører, og hjelper deg gjerne med å bestille ladebrikke. På den måten vil ladekostnaden bli fakturert via Arval på lik linje som tradisjonelle drivstoffkort. Du vil få tilsendt Fortum og MER sin brikke, samt Circle K sitt drivstoff/ladekort. Disse kan brukes på følgende ladestasjoner:

Ladebrikker oversikt NY

 

 

Lading i utlandet

Har du en av brikkene eller ladekortet ovenfor vil denne gi deg god dekning for lading i utlandet. Vi anbefaler at du laster ned appen deres for
enkelt å se hvilke stasjoner som kan benyttes med din brikke.

Hjemmelading – hva gjelder?

Vi har samarbeid med flere aktører som tilbyr installasjon av hjemmelader. Disse laderne har en programvare som gjør at du kan få refundert kostnaden for strømforbruket. Laderen vil kunne aktiveres med ladebrikker, hvorav en vil være linket til firmabilen og aktivere refusjon, mens den andre vil aktivere lading uten refusjon, til privatbilen. Les mer om hjemmelading og kostnadsrefusjon her. 

Har du spørsmål angående drivstoffkort, refusjon eller lading? Kontakt oss på 23 00 70 70

Hvorfor velge operasjonell leasing med Arval?

Kun ett kontaktpunkt som kjenner din bedrift godt

Din dedikerte Account Manager er her for deg

Kontoteamet sørger for at alt går knirkefritt

Våre eksperter håndterer alt som gjelder kjøretøyene dine

Flåtestyring som passer din bedrift

Effektiv flåtestyring med våre eksperter

Vi tar vare på flåten din, du har kontrollen

Du outsourcer bekymringer og administrasjon av dine firmabiler