mobility_0

ARVAL LANSERER NYE MOBILITETJENESTER I TILBUDET 360 ° MOBILITET

Mobilitet 4 Feb 2021

"Arval styrker ytterligere sin ambisjon om å bli ledende innen bærekraftig mobilitet gjennom lanseringen av et sett med nye mobilitetstjenester, som til sammen representerer bransjens første i sitt slag. Dette nye tilbudet er en del av den strategiske planen, Arval Beyond, som nylig ble lansert med hovedambisjonen om å bli en ledende aktør innen bærekraftig mobilitet ved å introdusere 360 ​​° Mobility-tilbudet. Basert på dette, sammen med selskapets siste lansering av sykkelutleie i åtte land, er nå inkludert:

 

Arval Mobility Hub, som samler delte mobilitetsalternativer, inkludert bil-, sykkel-, scooter- og mikromobilitetsløsninger, tilgjengelig på Arvals bedriftskunders arbeidsplasser, for å gjøre dem lett tilgjengelige for alle ansatte.

 

Arval Mobility App, som lar ansatte velge det mest passende mobilitetsalternativet for turen, ved å trykke på en knapp.

 

Arval Mobility-appen er tilgjengelig i Frankrike og Tyskland, etter at den tidligere ble vellykket lansert i Nederland. Arval Mobility Hub lanseres nå også i Frankrike. Tjenestene planlegges deretter å lanseres i resten av Europa etter hvert som tiden går. Arval støttes av BNP Paribas Cash Management og Axepta BNP Paribas Solutions for betalingskomponenten i mobilitetstjenestene.

 

Et nytt tilbud for bedre å møte bedriftens behov
Bedriftene har tydelig identifisert deres behov angående mobilitetspolitikk. I følge den siste utgaven av Arval's Mobility Observatory Barometer har 74% av selskapene i Europa allerede implementert eller planlegger å implementere minst en alternativ mobilitetsløsning for sine ansatte i løpet av de neste tre årene. På denne måten ønsker de å redusere miljøpåvirkningen, øke attraktiviteten som arbeidsgiver og redusere kostnadene.

 

Bedrifter vet at deres fremtid med ansattes mobilitet ligger i å kunne tilby alle, ikke bare de som har rett til firmabiler, et sett med mobilitetsalternativer for deres arbeidsrelaterte og også deres personlige bruk. Hos Arval er en av oppdragene våre å realisere denne fremtiden. Vi tilbyr et komplett utvalg av mobilitetstjenester integrert i en enkelt app, sammen med tilgjengelige lokale kollektivtransportalternativer, ”forklarte Alain van Groenendael, styreleder og administrerende direktør i Arval.

 

Arval Mobility Hub, stedet der ansatte finner de delte mobilitetsalternativene de trenger
Arval ønsker å forenkle de ansattes daglige reiser, uavhengig av reisemetode eller formål (fjernarbeid, forretningsmøter, personlig bruk, etc.). Takket være Arval Mobility Hub kan de på ett sted velge det beste alternativet for bærekraftig mobilitet for deres behov, for eksempel bildeling, sykkeldeling og mikromobilitetsdeling.

 

Arval Mobility App: en samling mobilitetsløsninger designet for selskaper og deres ansatte
Ved å samle forskjellige mobilitetsalternativer i en enkelt app, lar Arval kundene gjøre mobilitetsstrategien sin håndgripelig og lett tilgjengelig for alle sine ansatte. Ansatte kan i sin tur planlegge, bestille og betale når det er nødvendig for å få tilgang til mobilitetsløsninger som best passer deres behov for å optimalisere reisen.

 

En global tilnærming
Som lovet, tester Arval alltid sine nye produkter og tjenester på egne team for å sikre at de passer perfekt til behovene og forventningene til både våre lokale og globale kunder. Derfor lanseres nå Arval Mobility-appen internt i Frankrike og Tyskland, før den blir tilbudt alle kunder innen få måneder.
Neste pressemelding fra Arval vil finne sted 10. februar 2021, når selskapet vil dele aktivitetsresultatene for 2020 og dets perspektiver for 2021. "

Les mer Vis mindre