Om Arval

7 000 ANSATTE MED FOKUS PÅ MOBILITET

Arval har mer enn 7 000 ansatte i 29 land som arbeider med å betjene bilparken din – og styrer all risiko forbundet med det.
 

Arval*, som ble grunnlagt i 1989 og er heleid av BNP Paribas, spesialiserer seg på fullservice-leasing av kjøretøy. Selskapet tilbyr løsninger som er skreddersydd for å gi bedrifter en optimal bilpark. Kundene spenner fra enkeltmannsforetak, små og mellomstore bedrifter, til store, internasjonale selskaper. Arval tar også på seg all risiko forbundet med administrasjon av bilparken. Arval har mer enn 7 000 ansatte i de 29 landene selskapet har virksomhet. Per desember 2019 telte Arvals bilpark 1 300 000 kjøretøy på verdensbasis. Arval inngår i en verdensomspennende allianse med Element, Nord-Amerikas ledende selskap innen flåteadministrasjon.

* Arval er et datterselskap av BNP Paribas og inngår i konsernets kjernevirksomhet, Retail Banking. Retail Banking består av et verdensomspennende nettverk av personmarkedsbanker og spesialiserte finanstjenester og spiller en nøkkelrolle i konsernets internasjonale ekspansjon.

Left column

VÅR MISJON

Vår misjon er å gi et komplett leasingtilbud til alle virksomheter, uansett størrelse.

Vi holder oss til mottoet vårt; Arval gir deg ikke bare det du har bedt om, men det du alltid har ønsket deg. Fra første dag, for et kvart århundre siden, har det vært vårt oppdrag å tilby en tjeneste som er så komplett at kundene ikke trenger å vie administrasjonen av bilflåten en eneste tanke. Erfaring har lært oss at bedrifter trenger en flåteløsning som er 100% effektiv, transparent og presis. Vi leverer på alle punkter – og har som mål å yte enda mer der det er mulig.

Right column

VÅRT LØFTE

Hver eneste dag vil vi i Arval vise at vi holder det vi lover og leverer enda mer, når det er mulig.

I kontrakten med Arval ligger et løfte fra dedikerte, profesjonelle og motiverte ansatte, som er glade for å kunne hjelpe deg og som er opptatt av å gjøre jobben sin. Våre ansatte får grundig opplæring gjennom Arval Academy, regelmessig tilgang til tilbakemeldinger fra kunder og mulighet til å utvikle karrieren gjennom et bredt tilbud av stillinger i mange land.

ARVAL, ET SELSKAP SOM SOSIALT ANSVAR

Fieldsandmountains

VÅRT FINANSIELLE ANSVAR

Vi hjelper kundene våre med å ta det riktige valget når det gjelder TCO (totale eierkostnader).

VÅRT SOSIALE ANSVAR

Vi gir våre kunder råd og hjelper dem med å utvikle en firmabilpolicy som er rimelig og rettferdig for både selskaper og sjåfører.

VÅRT SOSIALE ANSVAR

Vi tilbyr sikkerhetstrening, identifiserer sjåfører som kan være i fare, og sørger for at bilene er godt vedlikeholdt og forsikret.

VÅRT MILJØANSVAR

Vi er ISO 14001-sertifiserte, anbefaler biler basert på nivået på CO2-utslipp og tilbyr kurs i miljøkjøring. Klikk her for å se ISO 14001-sertifikatet vårt. Vår miljøpolitikk finner du her.

Left column
MyArvalmobile
Right column

DIGITALE TJENESTER ANTALT SPESIFIKT FOR FØRERE

Arval tilbyr sjåførene dine den aller nyeste teknologien. Appene våre gir informasjon om bruken av bilen og hjelper brukerne med å forbedre kjørestilen.

My Arval Mobile

Målet er å gi deg de beste verktøyene for egenomsorg for å gjøre ditt liv lettere. Derfor har vi My Arval Mobile. Du kan ta vare på leiebilen din enkelt og raskt og få maksimalt nivå av tilpasning og intuitive funksjoner.

Du har enkel tilgang til kjøretøydataene dine og klare instruksjoner på slutten av kontrakten. Tjenestene som er inkludert i kontrakten er et trykk unna. Appen er intuitiv, dynamisk og enkel å bruke, og tilbyr funksjoner som er skreddersydd for dine mobilitetsbehov: respons, tidsbesparelse og optimalisert organisering.

På et øyeblikk kan My Arval gi deg:

  • direkte tilgang til alle viktige kjøretøydokumenter
  • dine nærmeste servicepartnere og bestillingsalternativer
  • lagring av alle meldinger og dokumenter som du mottar fra oss
  • statistikken din
  • direkte kontakt med Arval via e-post, telefon eller chat

Appen oppdateres regelmessig for å legge til flere funksjoner slik at vi kan forbedre opplevelsene dine.

My Arval Mobile er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere og er enkel å finne i butikkene.