Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Partnere-leverandører | leasingselskapet Arval

TYDELIGE RETNINGSLINJER OVERFOR PARTNERE OG LEVERANDØRER

Vi er svært opptatt av gode relasjoner med leverandørene og partnerne våre, og Arvals partnerpolitikk gir tydelige retningslinjer og instruksjoner for dette.

Arval legger vekt på tydelighet, og det gjelder overfor kunder og sjåfører, så vel som leverandører. Det er ganske enkelt, om du følger prosedyrene og retningslinjene vi beskriver nedenfor.

VEDLIKEHOLD, REPARASJONER OG DEKK

Array

Vår tekniske avdeling – som nås på e-post til info@arval.no / telefon 23 00 70 70 – vil gjerne hjelpe deg hvis kjøretøyet ditt har fått karosseriskader, hvis vinduer må repareres eller byttes, hvis dekkene må byttes, eller hvis bilen var i dårlig stand ved overtakelse (f.eks. innvendige eller utvendige skader, ødelagt kilometerteller, e.l.)

KAROSSERISKADER OG UHELL

Array

Ta kontakt med vår tekniske avdeling så snart som mulig – på e-post til info@arval.no / telefon 23 00 70 70  – dersom uhell har resultert i karosseriskader eller andre skader på din Arval-bil. Reparasjoner gjøres kun via våre partnere og etter nødvendig godkjennelse.

LEVERING AV LEASINGBIL

Array

Hvis du ønsker å bestille en leasingbil fra Arval, ber vi deg om å gi vår innkjøpsavdeling beskjed på forhånd. For at leveransen skal gå raskt og greit, må den være forhåndsgodkjent av dem. Husk at vi trenger minst tre arbeidsdager før bilen kan leveres til sjåføren. Arval vil, om nødvendig, skaffe forsikringsbevis, bestille drivstoffkort og sende dere all nødvendig dokumentasjon.

TILBAKELEVERING AV BIL

Array

Sjåfører foretrekker ofte å tilbakelevere den gamle leasingbilen samme dag de mottar den nye. Ønsker dere heller at Arval skal hente kjøretøyet, så organiserer vi det raskt, om dere kontakter oss på e-mail info@arval.no / telefon 23 00 70 70 .

BLI PARTNER!

Array

Arval ønsker å tilby kunder og sjåfører best mulig service. Derfor har vi avtaler med en rekke leverandører som holder samme høye standard. Vi ønsker alltid å høre hva selskaper kan tilby. Hvis dere ønsker å bli vår partner og trenger mer informasjon, hører vi gjerne fra dere på e-post til info@arval.no / telefon 23 00 70 70 .