Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Siste nytt, leasing selskap| Arval Norge

E.g., 09/2020
E.g., 09/2020
Arval
Thursday, March 19, 2020

I denne veldig spesifikke og raskt utviklende Covid-19-situasjonen, gjør vi alt vi kan for å gi den beste service til våre kunder, samtidig som vi beskytter helsen til våre ansatte.

Vi har tilpasset organisasjonen vår i de siste dagene for å kunne proaktivt møte den eskalerende Covid-19-situasjonen. I denne sammenhengen og som en del av BNP Paribas, følger vi iherdig direktivene til gruppen og anvender strengt anbefalingene til helsemyndighetene i markedene som vi opererer i.

Arval
Monday, June 11, 2018

- Hvert år er det hjul som løsner kort tid etter dekkbytte. Vi anbefaler alle å sjekke hjulene etter ca. 40 km med kjøring når sommerdekkene har kommet på, sier Stian Eriksen i Arval.

Arval leaser ut mer enn 1 million biler i 30 land, og er størst i Europa på billeasing. Selskapet har derfor meget god oversikt over hva som er godt bilhold.

- Gode hjul og bremser er en forutsetning for trygg kjøring. Etterstramming er ofte nødvendig for å hindre at hjul løsner. For hjul med aluminiumsfelger er etterstramming helt nødvendig, sier Stian Eriksen.

Press contact

Press contact

STIAN ERIKSEN

Commercial Director
Phone 
+47 23 00 70 70