Les om hvordan Arval forholder seg til Covid-19-pandemien her

Covid-19 informasjon

Covid-19 informasjon

Arval
Thursday, March 19, 2020

I denne veldig spesifikke og raskt utviklende Covid-19-situasjonen, gjør vi alt vi kan for å gi den beste service til våre kunder, samtidig som vi beskytter helsen til våre ansatte.

Vi har tilpasset organisasjonen vår i de siste dagene for å kunne proaktivt møte den eskalerende Covid-19-situasjonen. I denne sammenhengen og som en del av BNP Paribas, følger vi iherdig direktivene til gruppen og anvender strengt anbefalingene til helsemyndighetene i markedene som vi opererer i.

Selve essensen i kjernevirksomheten vår, fullservice leasing, er å redusere risiko for kundene våre, ved å outsource finansieringen, eierskapet, administrasjon og salg av bilparker over hele verden til Arval og BNP Paribas.

Fra og med mandag 16. mars, vil de fleste teammedlemmene våre jobbe hjemmeifra I et fullt digital miljø, slik at vi kan holde den fysiske tilstedeværelsen I våre bygninger tilpasset til den locale situasjonen i markedene.

Du kan føle deg trygg på at vi kommer til å opprettholde total mobilisering av teamene våre mot deg, dine sjåfører og våre felles samarbeidspartnere. Samtidig vil vi beskytte våre egne ansattes helse i disse utfordrende tider.

Tags: